De klantuitdagingen

Duurzame uitstroom naar betaald werk, dat is ons doel. Mensen die werkzoekend zijn, om welke reden ook, een kans bieden in de maatschappij. Het Werk Bedrijf is van mening dat verantwoordelijkheid nemen op elk leefgebied een mens zelfredzamer maakt.

Op onze werkplaats zetten collega’s zich dagelijks in om mensen die (tijdelijke) werkbegeleiding nodig hebben het beste uit zichzelf te halen. Met de basale werknemersvaardigheden op zak helpen wij de kandidaten richting de volgende stap, werk. Door het bieden van nazorg en het eventueel inzetten van jobcoaching zorgen wij samen met de werkgever voor een duurzaam dienstverband.

Onze medewerkers bevinden zich grotendeels op de werklocatie van onze kandidaten die wij begeleiden in hun werk. Altijd en overal kunnen werken, daar ligt onze behoefte. Gezien het feit dat veel van onze gegevens persoonsgebonden zijn is security erg belangrijk. Hier selecteren wij onze partners dan ook op, zowel aan de applicatie kant als aan de beheerders kant. Systeembeheer op schoot, maar dan op afstand zorgt er voor dat we snel kunnen schakelen.