bootstrap table

Doe de gratis Office 365 Threat scan !


Barracuda biedt krachtige hulpmiddelen om allerlei soorten bedreigingen te detecteren, van latente bedreigingen en kwetsbaarheden die reeds in uw netwerk aanwezig zijn, tot geavanceerde bedreigingen die uw systemen actief aanvallen.

Inzicht in Ransomware
Ransomware is een soort malware waarmee aanvallers uw belangrijkste gegevens kunnen vinden en coderen. Ze bieden dan ook aan om de decryptiesleutel alleen vrij te geven als u de "ransom" betaalt. Ransomware is op dit moment het nummer één beveiligingsrisico op ICT gebied, dat zich vooral richt op kleine en middelgrote bedrijven.

Cybercriminelen exploiteren een verscheidenheid aan bedreigingsvectoren, waaronder e-mail, netwerkverkeer, gebruikersgedrag en applicatieverkeer om ransomware te verspreiden. Zonder een uitgebreide beveiligingsstrategie die zich focust op het beveiligen van al deze vectoren, bent u zo goed als zeker een toekomstig slachtoffer.


U kunt nu vrijblijvend en geheel kostenloos de scan zelf uitvoeren. Op deze manier krijgt u inzichtelijk welke huidige dreigingen er aanwezig zijn en voor welke u eventueel kwetsbaar bent. De scan genereert ook een uitgebreid rapport met alle resultaten.

Barracuda Email Threat Scanner

Omdat e-mail vaak het ingangspunt is voor geavanceerde bedreigingen, is het zeer waarschijnlijk dat uw postvakken latente bedreigingen bevatten. Kwaadaardige bijlagen die uw netwerk kunnen infecteren of een cryptografische ransomware-aanval uitvoeren en al uw bestanden "gijzelen" met één klik.

Barracuda Email Threat Scanner is een gratis, cloud-based service die uw Office 365 mailboxen onderzoekt met behulp van geavanceerde beveiligingssystemen, waaronder een volledig systeemgeemuleerde "sandbox", om het bestand in een veilige omgeving uit te voeren en om dan het gedrag te monitoren. Het vind en rapporteert gedetailleerd over alle eventuele bedreigingen en risicovole personen die in uw organisatie's email zijn ontdekt. 

Making the Cloud Safe for Business

Verkrijg diepgaande informatie van de producten van Barracuda met case studies, white papers en data sheets.

Schrijf in voor gratis webinars om meer te leren en vragen te kunnen stellen over de producten van Barracuda.

Barracuda biedt een risicovrije 30-daagse evaluatie van haar producten en diensten aan, volledig vrijblijvend.

Archiveren voor Compliance

Er zijn sterke juridische en zakelijke redenen om ervoor te zorgen dat e-mails worden behouden, veilig gearchiveerd en gemakkelijk gezocht worden. Barracuda Essentials integreert met Office 365 om een ​​krachtig, maar extreem intuïtief email retention en e-discovery systeem te creëren.

U kunt granulair e-mail retentiebeleid instellen om ervoor te zorgen dat belangrijke e-mails worden behouden en gearchiveerd op de wolk van Barracuda. Alle gearchiveerde e-mails kunnen snel worden gezocht en geëxporteerd naar wens. In feite kunnen in onze native en mobiele apps u berichten zoeken, zelfs wanneer e-maildiensten niet beschikbaar zijn.

In geval van geschillen kunt u legale e-mailberichten leggen om te voorkomen dat er geparkeerd of verwijderd wordt totdat de houder is verlopen of verwijderd.

Email-Borne Threat Protection

Uw verantwoordelijkheid om uw e-mail te beveiligen is hetzelfde in de cloud als voor locale oplossingen. Door duizenden bedrijven gebruikt als beveiliging, biedt Barracuda Essentials u een toonaangevende bescherming tegen e-mail-aanvallen, spam en virussen. Het bevat geavanceerde beveiligingsfuncties, zoals attachment sandboxing, anti-virus, anti-phishing en "typosquatted" link bescherming om tegen geavanceerde aanvallen te beschermen. Gegevensverlies protectie en emailcryptie houden gevoelige gegevens, zoals creditcards en klantgegevens, binnen uw organisatie. Door de continuïteit van de e-mail verzekerd u dat de e-mailoperaties door over te schakelen naar een cloud-based e-mail service, mocht de primaire e-maildiensten niet beschikbaar zijn.

Backup en Recovery voor Office 365

Dagelijks migreren meer en meer organisaties naar SaaS en Cloud-hosted omgevingen zoals Office 365. Terwijl deze omgevingen fantastische manieren zijn om te voorkomen dat natuurlijke en mechanische storingen optreden, blijven andere gevaren bestaan zoals door mensen veroorzaakte gegevensverlies en diverse geavanceerde bedreigingen. Door een goede back-up- en herstelstrategie te hebben, kunt u back-up- en hersteldiensten blijven aanbieden in het geval van toevallige of kwaadwillige verwijdering. Het is zelfs mogelijk om gegevens te herstellen om zo te voorkomen dat u een losgeld prijs moet betalen bij een ransomware-aanval.

Exchange

Zoekt geavanceerde bedreigingen die al in je huidige Exchange Online account aanwezig zijn.

Rapport

Ontvang vrijblijvend een uitgebreid rapport over uw cybersecurity risicoprofiel voor uw organisatie.

Beveiliging

Ontvang persoonlijke aanbevelingen voor het beveiligen tegen geavanceerde bedreigingen, phishing-aanvallen en andere kwaadaardige e-mails.


Benieuwd hoe het Email Threat Scan Rapport eruit ziet? Bekijk de demo.

"De Office 365 Exchange Online Protection heeft de soort granulaire controles die we nodig hadden voor onze verschillende locaties niet toegestaan. Het toevoegen van Barracuda's essentiële voor e-mailbeveiliging was fenomenaal makkelijk. Een van de beste dingen over Barracuda is de steun. Wanneer we een vraag hadden, is het antwoord van Barracuda direct." Lees de volledige casestudy

Michael Norton, VP of Technology, Summit Trucking

Wilt u ook weten waar u aan toe bent?

Heeft u nog vragen over de gratis no-risk email scan of andere producten van Barracuda?

VOLG ONS OP