free bootstrap template

Vraag uw gratis Phishing Security Test aan!


Ontdek welk percentage van uw werknemers Phish-gevoelig zijn: 

Wist u dat 91% van de succesvolle datalekken zijn veroorzaakt door een phishing-aanval? In de afgelopen jaren zijn duizenden organisaties in de VS begonnen hun eigen gebruikers te testen op phishing risico's. IT-pros zijn gaan beseffen dat dit dringend nodig is als een extra beveiligingslaag. Vandaag de dag is het testen op phishing risico's op uw eigen gebruikers even belangrijk als het hebben van antivirus en een firewall.

Waarom? Als je het niet zelf doet, zullen de slechterikken het voor je doen. Neem nu uw eerste stap om de defensie van uw organisatie aanzienlijk te verbeteren tegen cybercriminaliteit. U kunt onmiddellijk uw Free Phishing Security Test starten voor maximaal 100 gebruikers. Het is niet nodig om eerst met iemand te praten. Het phish-gevoelige percentage is meestal een stuk hoger dan u verwacht.

Ga nu op ontdekking en verkrijg uitstekende ammunitie voor meer IT-beveiligingsbudget. 

GROOTSTE BESMETTINGSRISICO BLIJFT HET MENSELIJKE ELEMENT

KnowBe4, de leverancier van ‘s werelds meest populaire geïntegreerde nieuwe opleidings security awareness training en gesimuleerde phishing-platform, wordt gebruikt door meer dan 8.500 organisaties wereldwijd.

Opgericht door data en IT-security expert Stu Sjouwerman, KnowBe4 helpt organisaties het menselijke element van de beveiliging aan te pakken door het verhogen van het bewustzijn van ransomware, CEO Fraude en andere social engineerings tactieken door middel van een nieuwe opleidings aanpak door middel van de security awareness training.

Kevin Mitnick, internationaal erkende computer security expert en KnowBe4 Chief Hacking Officer, heeft geholpen bij het ontwerpen van KnowBe4’s trainingen op basis van zijn goed gedocumenteerde social engineering strategy. Duizenden organisaties vertrouwen hun eindgebruikers toe aan KnowBe4 om ze te mobiliseren als de laatste lijn van zakelijke IT-verdediging.

Waarom Security Awareness Training?
Ransomware, daarom.

Kevin Mitnick Security Awareness Training is gespecialiseerd om ervoor te zorgen dat uw medewerkers de mechanismen van spam, phishing, spear-phishing, malware en sociale techniek begrijpen en deze kennis kunnen toepassen in hun dagelijkse baan.

Ontdek hoe effectief onze Security Awareness Training is

KnowBe4 is 's werelds meest populaire geïntegreerde platform voor bewustzijnstraining in combinatie met gesimuleerde phishing-aanvallen. Wij helpen duizenden organisaties om het voortdurende probleem van sociale techniek te beheren.

Train je gebruikers

On-demand, interactieve, inspannende training met gemeenschappelijke valstrikken, live Kevin Mitnick demo's en scenario-gebaseerde Danger Zone oefeningen.

Phish uw eigen gebruikers

Volledig geautomatiseerde gesimuleerde phishing aanvallen, honderden sjablonen met onbeperkt gebruik en community phishing
sjablonen.

Analyseer de resultaten

Google has a highly exhaustive list of fonts compiled into its web font platform and Mobirise makes it easy for you to use them on your website easily and freely.

Wat kan Knowbe4 voor u betekenen?

Uw organisatie


Organisaties van verschillende omvang hebben verschillende problemen, maar hebben allemaal werknemers als de zwakke schakel in hun IT-beveiliging. De uitdagingen van het creëren en uitvoeren van een bewustzijnsprogramma variëren afhankelijk van het aantal werknemers. Selecteer alstublieft uit de onderstaande opties en wij zullen de beste practices dat bij uw grootte en cultuur past voorstellen.

1,000 of minder werknemers 

Uw IT-team is klein en meestal overbelast. Eindgebruikers zijn de bron van allerlei problemen, waaronder malware-infecties. U heeft een bewustwordingsprogramma nodig dat in minuten kan worden ingezet, uw netwerk beschermt en direct begint met u tijd te besparen.

   1,000 of meer werknemers   

Als een grote onderneming is het beheersen van een bewustzijnsprogramma uitdagend: inkoop van zowel management als medewerkers, het meten van effectiviteit en ROI, gebruikersbeheer, en dat is alleen voor starters. Laten we een programma implementeren dat de juiste pasvorm voor uw grootte en cultuur past.

Vraag uw gratis Phishing Security Test aan!

Of wilt u meer informatie? Laat uw gegevens achter en we nemen contact met u op.

VOLG ONS OP