Fastbyte speelt benefietwedstrijd voor Fonds Gehandicapten Sport

Wat een fantastische dag hadden we op vrijdag 5 juli 2024! Als team van Fastbyte hebben we samen met een aantal relaties een erg leuke benefietwedstrijd gespeeld op Golfclub Zeewolde. Het doel? Geld inzamelen voor Fonds Gehandicapten Sport.

De Perfecte Start

De dag begon vroeg met een heerlijk kopje koffie met koek in het clubhuis. De zon scheen, de lucht was blauw, en de sfeer kon niet beter. Iedereen was enthousiast en klaar om de baan op te gaan. Met golfclubs in de tas en een lunchpakket in de hand en een glimlach op het gezicht, gingen we op pad voor een dag vol plezier en sportieve uitdagingen.

Team Spirit en Competitie

Het was leuk om te zien hoe iedereen zich vol inzet voor het goede doel. Van beginners tot ervaren golfers, iedereen deed mee en genoot van het spel. Er waren prachtige slagen, hilarische momenten en natuurlijk de nodige missers, maar dat hoort bij het spelletje.

Hoogtepunten van de Dag

Een van de hoogtepunten was zonder twijfel het moment waarop Chris op 1 been de bal een aardig eind weg sloeg, dit om te ervaren hoe het voelt om als gehandicapte sporter te spelen. Erwin van Schooten van SPELSBERG lukte het zelfs nog verder te slaan en belande uiteindelijk op een meter van de longest drive.

Tijdens het diner genoten we van een heerlijk buffet en konden we bijkomen en verhalen uitwisselen. Ook mochten we een prachtig verhaal aanhoren over hoe Lisa Kruger zich als Paralympisch sporter zich voorbereid op de Olympische Spelen in Parijs deze zomer. Ze heeft doelen gesteld die echt haalbaar zijn, namelijk minimaal een gouden medaille winnen. We steunen Lisa natuurlijk en wensen haar veel succes in Parijs!

Eindresultaat: Succes!

Na een dag vol sportieve inspanning was het tijd voor de prijsuitreiking. De winnaars werden gehuldigd met mooie trofeeën, maar de echte winnaar van de dag was natuurlijk Fonds Gehandicapten Sport. Dankzij de gulle bijdragen van alle deelnemers en middels een kavel verkoop hebben we een fantastisch bedrag opgehaald dat ten goede komt aan sportieve activiteiten voor mensen met een handicap.

We willen iedereen die heeft deelgenomen bedanken voor hun enthousiasme en inzet. Dankzij jullie was deze benefietwedstrijd een groot succes. Ook een speciale dank aan Golfclub Zeewolde voor hun gastvrijheid en perfecte organisatie. Laten we deze traditie voortzetten en blijven samenwerken voor goede doelen. Op naar de volgende editie!

Met sportieve groet,

Het Fastbyte Team

Vond je dit interessant?

Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief, mis niks en ontvang speciale aanbiedingen plus de belangrijkste ICT nieuws, tips & tricks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.