Fastbyte en Lenovo bundelen krachten voor complete en duurzame werkplekoplossingen

Nieuwegein, 25 juni 2024 – Fastbyte en Lenovo gaan een strategisch partnerschap aan om eindgebruikers in het MKB een complete en duurzame werkplek oplossing te bieden. Deze samenwerking combineert de expertise van Fastbyte op het gebied van IT-infrastructuur en -diensten met het uitgebreide portfolio van Lenovo aan hardware en software oplossingen.

“Door deze samenwerking kunnen we onze klanten een totaaloplossing aanbieden die perfect aansluit bij hun behoeften, of het nu gaat om een vaste kantoorwerkplek of een mobiele werkplek,” aldus Chris Franso, directeur van Fastbyte. “Met Lenovo hebben we één partner die ons alle benodigde hardware en software kan leveren, inclusief ondersteuning en garantie.”

De eisen en wensen aan werkplekken veranderen continu door de opkomst van nieuwe toepassingen en verdere digitalisering. Met het uitgebreide portfolio van Lenovo is Fastbyte in staat om deze wensen optimaal in te vullen. Lenovo is daarnaast door de wereldwijde aanwezigheid in staat om snel nieuwe producten te ontwikkelen en te innoveren. Zo heeft Lenovo ambitieuze duurzaamheid doelstellingen die goed aansluiten bij de ambities van Fastbyte voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

“We zijn erg blij met de samenwerking met Fastbyte,” zegt Dennis ten Boden, Channel & SMB Director Benelux van Lenovo Nederland. “Fastbyte heeft een uitstekende reputatie op het gebied van IT-infrastructuur en -diensten en we zijn ervan overtuigd dat we samen onze klanten nog beter kunnen bedienen.”

Snelle levering en optimale service

Een belangrijk voordeel van de samenwerking is de snelle levering van producten. Door de goede voorraden van Lenovo kan Fastbyte bestellingen snel uitleveren, ook als er op het laatste moment nog iets geregeld moet worden voor een nieuwe medewerker.

“We vinden het belangrijk dat onze klanten snel kunnen beschikken over de IT-middelen die ze nodig hebben,” aldus Chris Franso. “Dankzij de samenwerking met Lenovo kunnen we dit nu nog beter waarborgen.”

Nederlandse garantieorganisatie

Mocht er onverhoopt een probleem zijn met een Lenovo-product, dan is er een Nederlandse garantieorganisatie die snelle service garandeert. Zo zijn klanten ervan verzekerd dat ze altijd snel geholpen worden.

Gezamenlijke actie

Om de samenwerking te vieren, bieden Fastbyte en Lenovo een gezamenlijke actie aan. Tot eind juli krijgen klanten bij elke bestelde laptop een bijpassende laptoptas cadeau.

Meer informatie

Benieuwd naar de mogelijkheden en welke werkplek bij uw organisatie past? Neem dan contact op met Fastbyte. De IT-specialisten van Fastbyte laten u graag de mogelijkheden zien.

Chris Franso Fastbyte

Over Fastbyte

Fastbyte is een IT-dienstverlener die zich richt op het midden- en kleinbedrijf. Het bedrijf biedt een breed scala aan IT-diensten aan, waaronder IT-infrastructuur, IT-beheer, cloud computing en IT-beveiliging. Fastbyte heeft een team van ervaren IT-professionals die hun klanten helpen om het maximale uit hun IT-infrastructuur te halen.

Over Lenovo

Lenovo is een wereldwijde leverancier van technologieproducten en -oplossingen. Het bedrijf ontwikkelt, produceert en verkoopt een breed scala aan hardware en software, waaronder laptops, desktops, servers, storage-oplossingen, netwerkproducten en software voor bedrijven en consumenten. Lenovo heeft een team van meer dan 50.000 medewerkers over de hele wereld en is actief in meer dan 160 landen.

LEES OOK:

Bekijk hier onze IT-oplossingen

< Naar het kennisbank overzicht

Contact

Wil jij weten hoe Fastbyte de ICT voor jouw organisatie behapbaar kan maken? Of heb je een vraag over iets wat je op onze website hebt gelezen? Laat je gegevens achter en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op, of bel ons op 030 6000 600.