Fastbyte wordt SPINO Managed Services

We hebben groot nieuws: Fastbyte wordt SPINO! Nadat we al naar buiten hebben gebracht intensief te gaan samenwerken per 1 januari 2024, willen we jou nu vertellen dat Fastbyte officieel SPINO wordt. Per 1 januari 2025 gaan wij verder onder één naam: SPINO Managed Services. 


In het kort

SPINO is Esperanto voor ‘ruggengraat’ en dat is precies wat er wordt geleverd: een solide, toekomstbestendige en mensgerichte ICT-ruggengraat voor bedrijven die ICT zien als katalysator van hun ambities.

Fastbyte stond voor het realiseren van slimme ICT-oplossingen en het snelle leveren van de ‘bits en bytes’ voor de digitale werkplek van klanten. Of dit nou op kantoor, thuis of onderweg was. Dat vraagt om strategisch advies en expertise die niet altijd direct binnen het team voorhanden is.

SPINO was met een klein team van ervaren specialisten gefocust op het begeleiden van scale-ups. Dat deed het door haar klanten op strategisch, tactisch en operationeel niveau te adviseren over hun ICT en vervolgens te zorgen dat deze adviezen in de praktijk ook daadwerkelijk resultaat op gaan leveren. Om de adviezen te realiseren, zijn specialisten nodig die SPINO niet zelf in dienst had.

Beide bedrijven hebben de zelfde kernwaarden, die gericht zijn op het leveren van toegevoegde waarde en tastbaar resultaat. Er wordt gewerkt aan groei, gefocust op teamwork en het eenvoudig maken van complexe zaken.

Maak kennis met SPINO. Ontdek ons fusieverhaal.

Dé persoonlijke IT-partner

Chris Franso (Eigenaar/directeur Fastbyte): “Ruimte voor ontwikkeling en groei”. Door onze krachten te bundelen kunnen wij taken verdelen en zowel het team als ons zelf ruimte bieden voor ontwikkeling. Daarmee zorgen wij dat wij ook naar de toekomst DE persoonlijke IT partner voor het MKB blijven.

Mark Hiemstra (Eigenaar/directeur SPINO): “Samen sterk” is precies waar het samenvoegen van onze bedrijven om gaat, kennis en organisatie bundelen om een betere partner te kunnen zijn voor onze klanten.

Dennis Hadderingh (Eigenaar/directeur SPINO): “Als de optel som 1+1 een hoger getal oplevert dan 2 is het een goed idee”, er zijn zoveel clichés over gezamenlijke krachten dat er wel een kern van waarheid moet zijn. In het geval van de fusie tussen Fastbyte en SPINO levert het ruimte op voor meer ontwikkeling intern, maar ook extern.

Wat verandert er?

Eigenlijk niet veel. We gaan verder onder een andere naam, maar behouden onze huisstijl en kernwaarden. Wel geven we de website en andere uitingen een opfrisbeurt. Uiteraard met onze vertrouwde kleuren rood en donkerblauw. Het nieuwe logo en de uitingen worden geleidelijk in de komende maanden doorgevoerd. Vanaf 1 januari 2025 is de opfrisbeurt en het officiële nieuwe logo samen te zien. Wél zullen we de nieuwe naam op onze sociale media kanalen alvast doorvoeren. Voor LinkedIn, Facebook en Instagram wordt het SPINO Managed Services en voor Twitter MSPSpino.

LEES OOK:

Ons fusieverhaal

< Naar het kennisbank overzicht

Vond je dit interessant?

Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief, mis niks en ontvang speciale aanbiedingen plus de belangrijkste ICT nieuws, tips & tricks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.