Keeper is een blijvertje!

Cybersecurity begint met wachtwoordbeveiliging Keeper

Inloggegevens en wachtwoorden op een notitie brief plakken op je scherm, of je wachtwoorden delen met collega’s, vrienden en familie is een no go!

Wist je dat 50 procent van de Nederlanders wachtwoorden hergebruiken? En ruim 44 procent deze ook delen met familie en vrienden? Denk aan onder andere gedeelde Netflix accounts en autoverhuur websites.

Wachtwoordbeveiliging Keeper is de best beoordeelde cyberbeveiligingssoftware die miljoenen mensen en duizenden bedrijven wereldwijd beschermt tegen wachtwoord gerelateerde gegevenslekken en cyberdreigingen. Maak het jouw werknemers gemakkelijker om moeilijke wachtwoorden te maken en vooral deze te herinneren. Bij Fastbyte maken wij ook gebruik van Keeper.

Vier reden waarom wachtwoordbeveiliging Keeper een blijvertje is:

1. Beperkt het risico op gegevenslekken

Keeper creëert willekeurige, sterke wachtwoorden voor alle websites en apps die werknemers gebruiken en slaat deze vervolgens op in een veilige kluis op een centrale plek waar alle werknemers bij kunnen.

2. Geeft de medewerkersproductiviteit een boost

Bespaart medewerkers tijd en frustratie, en elimineert de noodzaak om wachtwoorden te herstellen, hergebruiken en onthouden.

3. Versterkt de beveiliging en privacy

Elke medewerker krijgt een eigen, versleutelde kluis om wachtwoorden, aanmeldingsgegevens, bestanden en vertrouwelijke klantgegevens in op te slaan. Overal toegankelijk altijd bij de hand.

4. Dwingt nalevingsnormen af

Strenge en aanpasbare, op rollen gebaseerde toegangscontroles, 2FA, gebruikcontrole en gebeurtenisrapportages bieden naleving volgens industriële normen van SOC, HIPAA, DPA, FINRA, AVG en meer. Daarnaast laat Keeper je weten als één van je wachtwoorden is gelekt, waardoor je onmiddellijk je wachtwoord kunt veranderen.

Wil je meer weten over Wachtwoordbeveiliging Keeper?  Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Vond je dit interessant?

Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief, mis niks en ontvang speciale aanbiedingen plus de belangrijkste ICT nieuws, tips & tricks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wachtwoordbeveiliging keeper