Watchguard brengt Authpoint Total Identity Security-bundel op de markt

WatchGuard Technologies lanceert AuthPoint Total Identity Security. Deze bundel combineert de AuthPoint multifactorauthenticatie (MFA)-oplossing met zakelijk wachtwoordbeheer en mogelijkheden om darkwebcredentials te monitoren. Samen met het op risico’s gebaseerde zerotrustbeleid van WatchGuard’s Unified Security Platform, stelt de bundel Managed Service Providers (MSP’s) in staat om cyberbeveiliging te bieden vanuit WatchGuard Cloud. De producten die onder deze bundel vallen zullen wij hieronder verder toelichten:

Authpoint MFA

De MFA-oplossing van Watchguard gaat verder dan traditionele 2-factor authenticatie (2FA) door innovatieve manieren te overwegen om gebruikers positief te identificeren. Authpoint gebruikt een pushbericht, QR-code of eenmalig wachtwoord (OTP) als extra bewijs van je identiteit. Bij een juiste overeenkomst krijgt de gebruiker toegang tot systemen en applicaties. Dit kan rechtstreeks met je eigen mobiele telefoon. Met de Authpoint-app heb je binnen enkele seconden toegang tot de juiste applicaties en systemen.


Darkweb-monitor

Met de Darkweb-monitor ontvang je een melding wanneer gecompromitteerde inloggegevens van gecontroleerde domeinen worden gevonden op het darkweb en worden gepubliceerd in databases waar inloggegevens worden opgeslagen. Er worden meldingen verzonden naar beheerders en, indien geconfigureerd, naar de betrokken gebruikers, zodat zij hun wachtwoord kunnen wijzigen. Test je organisatie en kom er achter welke inloggegevens eventueel in datalekken voorkomen.


Zakelijk wachtwoordbeheerder

Met de wachtwoordbeheerder van Watchguard verbeter je de kwaliteit van je wachtwoorden, verminder je het aantal hergebruikte wachtwoorden en beperk je het risicogedeelte van gestolen wachtwoorden. Genereer unieke en sterke wachtwoorden en bewaar deze in een kluis.

Watchguard-cloud

Als onderdeel van Watchguard’s Unified Security Platform centraliseert Watchguard Cloud het beheer van identiteitsbeveiliging. Dit bestaat uit een uitgebreide beveiliging, dit houdt een compleet portfolio in van endpoint, multi-factor authenticatie en netwerkbeveiligingsproducten en services voor het beschermen van omgevingen, gebruikers en apparaten. Een geavanceerde rapportage die beschikbaar is in de Cloud. Een volledig geïntegreerd platform voor het aannemen van een zero-trust beveiligingshouding via Watchguard’s Identity Framework en het implementeren van een echte XDR-gebaseerde benadering voor detectie en herstel van bedreigingen via ThreatSync. Watchguard’s Automation Core zorgt voor vereenvoudiging en schaalbaarheid in elk aspect van beveiligingsconsumptie, levering en beheer. Tot slot vereenvoudigt Watchguard de bedrijfsvoering met directe API-toegang.

Fastbyte helpt

Duizelt het je na het lezen van dit blog? Fastbyte maakt ICT behapbaar, zodat jij je kan concentreren op waar jij sterk in bent. Wij bieden verschillende oplossingen, waarbij wij jouw volledige IT beheer voor onze rekening kunnen nemen, een deel hiervan, of alleen enkele cybersecurity maatregelen kunnen instellen zodat jij veilig kan werken. Wel zo fijn! Neem vooral eens vrijblijvend contact met ons op om te zien wat we voor jou kunnen doen.

LEES OOK:

Welke oplossingen biedt Fastbyte?

< Naar het kennisbank overzicht

Vond je dit interessant?

Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief, mis niks en ontvang speciale aanbiedingen plus de belangrijkste ICT nieuws, tips & tricks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Watchguard brengt Authpoint Total Identity Security-bundel op de markt