• Vliegensvlug

    al je DATA terug!

Waarom Back-up maken en veilig opslaan zo belangrijk is

Bij verzekeraar Allianz Global Assistance Nederland is in september een indirect datalek geweest. Er is een kluis ontvreemd met daarin back-up-banden.”

“Dierentuinen Apenheul, Blijdorp en Dierenpark Amersfoort waarschuwen voor een datalek nadat aanvallers een online back-up van ticketverkoper Ticketcounter wisten te stelen. “

Dit zijn maar twee nieuwskoppen over dataverlies. Datalekken en cyberaanvallen zijn constant in het nieuws. En helaas zal dit in de toekomst alleen maar toenemen.

Sommige dingen in het leven heb je geen invloed op, maar wel op jouw bedrijfscontinuïteit. Vraag jezelf ook af hoe goed jouw back-up systeem werkt. Overleeft jouw bedrijf zonder cruciale data?  Wat als jouw organisatie wordt getroffen door ransomware? Maken al jouw medewerkers regelmatig back-up? En waar is al jouw cruciale bedrijfsdata opgeslagen? Hoe snel kan jouw bedrijf weer aan de bak na een incident? Want vaak genoeg worden er wel back-ups gemaakt, maar worden die niet gecontroleerd of duurt een herstelactie veel langer dan verwacht. En dat brengt aanzienlijke financiële en reputatie schade met zich mee?

Ontdek wat IT-downtime je kan kosten

Ben jij goed voorbereid op potentiële data verlies en schade van een ransomware aanval?

Uit recente onderzoek van Datto blijkt, dat productiviteit en kosten, ongeacht de grootte van het bedrijf, hoog oplopen na een IT-downtime.

Vervangende hardware kost tijd om te bestellen en te installeren, de infrastructuur moet opnieuw worden opgebouwd en data herstel moeten worden toegepast. Dit kan vaak oplopen tot wel uren, zelfs dagen improductiviteit.

Nou zal je denken’: ‘Wat is de kans nou dat dit mij overkomt?’ maar een ongeluk zit in een klein hoekje en mensen maken eenmaal fouten. Vooral nu tijdens thuiswerken is het voor de Cybercriminelen makkelijker om een aanval te plegen. Vraag jezelf af hoeveel het je kost als je offline bent voor 3 uurtjes of zelfs één dag.

Om een beeld te schetsen van deze kosten kun je vrijblijvend contact met ons opnemen. Of hieronder snel een berekening maken met hulp van onze calculator.

Ransomware

Ransomware is nog steeds de meest voorkomende malware-bedreiging voor het MKB bij datalek en dataverlies

Ransomware rapport 2020 – Lees hier alles wat je moet weten!

De impact van een geslaagde aanval met ransomware verschilt per bedrijf en loopt uiteen van minimale impact op de bedrijfswerking tot massale uitvaltijd en verloren productiviteit. Het is belangrijk op elke vorm van impact te zijn voorbereid en over een plan te beschikken om het effect ervan op jouw bedrijf tot een minimum te beperken.

Bekijk Datto’s rapport van 2020 over wereldwijde ransomware en wees vandaag proactief met jouw plan voor cybersecurity!

Blijf potentiële rampen een stap voor

Bereid je voor op een noodsituatie.

Als het gaat om cloud, back-up en herstel van data, is het erg belangrijk om goed voorbereid te zijn op potentiële rampen om je bedrijf draaiende te houden. Het is niet alleen cruciaal om een betrouwbare hersteloplossing te hebben, maar ook om deze te testen. Houd daarom deze Business Continuity checklist bij de hand.

checklist data herstellen

Maak kennis met SIRIS

Het eerste volledige platform voor totale gegevensbescherming in één geïntegreerde oplossing.

Door te kiezen voor een fysieke- virtuele of softwarevariant kan je een unieke oplossing voor gegevensbescherming creëren die afgestemd is op jouw bedrijf.

SIRIS ondersteunt Windows, Mac en Linux. Deze kunnen zowel op fysieke machines als in een virtuele omgevingen beschermend en hersteld worden. Je hebt de mogelijkheid om je bedrijfsprocessen te herstellen, ongeacht waar deze zich bevinden.

Vliegensvlug al je data terug!

Waarom Siris?

Je partner in bedrijfscontinuïteit en noodherstel

Met deze continuïteit-oplossing van Fastbyte weet je, dat jouw gegevens en die van je klanten beschermd zijn.

SIRIS is een betrouwbare, alles-in-één oplossing voor bedrijfscontinuïteit en disaster recovery (BCDR), gebouwd om dataverlies te voorkomen en IT-downtime te minimaliseren.

Continue bescherming van cruciale gegevens

SIRIS geeft je de gemoedsrust, dat jouw gegevens veilig zijn en normale bedrijfsactiviteiten binnen no time hersteld worden. Zo kun je na een ramp snel weer aan de slag!

Minimaliseer IT-downtime

Geverifieerde back-ups, directe virtualisatie, herstel van Data via lokaal en cloud. Voorbereid op elke noodsituatie. En dit allemaal vanuit één simpel systeem.

Ransomware herstel

Alle back-ups worden gescand op ransomware en direct opgeslagen.

Betrouwbare gegevensbescherming

Geautomatiseerde en geverifieerde back-ups, zowel lokaal als in de cloud opgeslagen. Klaar voor snelle herstel ongeacht de reden.

Vliegensvlug al je data terug

Van ransomware tot servervirtualisatie tot volledig data herstel en alles daartussenin. Fastbyte has your back!

Vraag nu vrijblijvend informatie aan over Siris. Kijk samen met onze specialisten of Siris geschikt is voor jouw bedrijf. Wij luisteren aandachtig naar je behoefte en geven eerlijk advies.

*Actie is geldig bij een 36 maanden contract.

  Wij nemen vliegensvlug contact met je op!