Vacature: ICT-Beheerder

Hou je van ICT, game-avonden of lachen met collega’s? En vooral jezelf mogen zijn binnen een bedrijf? Dan ben je bij Fastbyte van harte welkom om te solliciteren op de onderstaande vacature ICT-beheerder.

 

Wie zijn wij? 

Met onze slogan “Jouw werkplek, gewoon goed geregeld” levert Fastbyte al 20 jaar ICT-diensten gericht op de digitale werkplek, van het inrichten tot het beveiligen en beheren. Op kantoor, thuis of onderweg, altijd en overal werken zonder beperkingen. ICT moet geen last zijn, maar een middel om te kunnen werken. Bij alles wat wij doen staan onze kernwaarden centraal: #behulpzaam, #deskundig, #eerlijk en #persoonlijk. 

 

Wie zoeken wij? 

Wij zoeken een IT-beheerder met een aantal jaar werkervaring als IT-support engineer of junior systeembeheerder! Ben je op zoek naar de nieuwe stap in je loopbaan? En ben je niet bang voor dynamiek en afwisseling? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

 

De werkzaamheden bestaan uit het (remote) monitoren van onze klant omgevingen, het (pro-)actief oppakken van (mogelijke) (ver-)storingen, optimaliseren van onze beheertools, inrichten en verbeteren van beheerprocedures. Het ondersteunen van onze gekwalificeerde helpdesk medewerkers als zij er even niet uit komen. Daarnaast word je ingezet bij kort- of langlopende projecten bij onze bestaande of nieuwe klanten. Denk aan migraties, implementaties, maar ook het onderhoud aan systemen of infrastructuur.  

 

Wat bieden wij je? 

We beginnen gelijk met de belangrijkste vraag. Je krijgt onder andere:  

  • 40-urige werkweek (1FTE) 
  • Goed salaris
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goed geregelde pensioenregeling, 8% vakantietoeslag, laptop van de zaak, leaseauto en tankpas.  
  • Doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden 
  • Opleidingen en trainingen 

Nog niet overtuigd? Je krijgt ook een stel leuke enthousiaste collega’s en memes.. heel veel memes! 

Wat vragen wij van jou? 

  • Je bent in het bezit van een MBO niveau 3 of 4 ICT beheerder diploma.  
  • Je hebt minimaal 4 jaar aantoonbare werkervaring in de ICT, waarvan minimaal 2 jaar in de ICT dienstverlening 
  • Je hebt kennis en ervaring met één of meerdere van de volgende kennisgebieden: Windows servers, Active Directory, Group Policies, Exchange (Online), Office 365, Intune  
  • Je bent communicatief sterk en kunt zelfstandig werken  

 

Fastbyte is een bedrijf wat inclusief en divers is, daarom beslissen wij niet op geslacht, leeftijd, afkomst, enzovoort. We kijken naar de bovenstaande functie eisen en of jij daar het beste bij past.   

Heb je nog vragen aan de hand van deze vacature? Neem dan gerust contact op met Chris Franso via chris@fastbyte.nl of bel met 030-6000 600. 

Ben je benieuwd naar wie jouw nieuwe collega’s zijn? Bekijk hieronder een video van onze helpdeskmedewerkers!

** Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. ** 

Online Solicitatie

Naam
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 5.