Openstaande vacatures

Word onderdeel van ons dynamische team!

Bij Fastbyte geloven we in het creëren van een werkomgeving waar talent tot zijn beste prestaties kan komen en successen worden gevierd. Als innovatief en toonaangevend bedrijf in de ICT, zijn we op zoek naar gepassioneerde individuen die klaar zijn om zich bij ons aan te sluiten en deel uit te maken van ons avontuur.

Wat maakt ons uniek?

Bij ons draait alles om het stimuleren van groei en het bevorderen van persoonlijke ontwikkeling. Of je nu een doorgewinterde professional bent of net begint aan je carrière, bij Fastbyte krijg je de kans om je vaardigheden te ontwikkelen en je potentieel volledig te benutten. We bieden een ondersteunende en inclusieve werkomgeving waar jouw stem wordt gehoord en jouw ideeën worden gewaardeerd.

Wat hebben wij te bieden?

· Kansen voor professionele groei en ontwikkeling
· Een inspirerende werkomgeving met getalenteerde collega’s
· Competitief salaris en voordelenpakket
· Mogelijkheden voor flexibel werken
· Projecten die impact hebben en bijdragen aan de samenleving

Wie zoeken we?

We zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde individuen die passie hebben voor wat ze doen en streven naar uitmuntendheid. Of je nu een softwareontwikkelaar, marketeer, financieel expert of een ander talent bent, als je gedreven bent om bij te dragen aan ons succes, willen we graag van je horen.

Klaar om deel uit te maken van ons team?

Wacht niet langer en neem de volgende stap in je carrière bij Fastbyte. Bekijk onze openstaande vacatures en solliciteer vandaag nog! Samen kunnen we de toekomst vormgeven en successen behalen die voorbij onze stoutste dromen gaan.

IT-beheerder

Hou je van ICT, game-avonden of lachen met collega’s? En vooral jezelf mogen zijn binnen een bedrijf? Dan ben je bij Fastbyte van harte welkom om te solliciteren op de onderstaande vacature ICT-beheerder.

Project Engineer

Ben jij op zoek naar avontuur, schrik je niet van een technische uitdaging en zoek jij een omgeving waar jij als mens gezien wordt? Lees dan vooral door, als het jou wat lijkt dan zetten we een kop koffie (of iets anders 😉 ) voor je klaar om ons verhaal te vertellen en te horen wie jij bent. 

Marketing Coördinator

Ben jij energiek, creatief en weet jij zelfs van iets saais iets kleurrijks te maken? Wil jij betrokken zijn bij al onze on- en offline marketing & communicatie werkzaamheden? Solliciteer dan vandaag nog! Bekijk hieronder de vacature.