Openstaande vacatures

IT-beheerder

Hou je van ICT, game-avonden of lachen met collega’s? En vooral jezelf mogen zijn binnen een bedrijf? Dan ben je bij Fastbyte van harte welkom om te solliciteren op de onderstaande vacature ICT-beheerder.

Project Engineer

Ben jij op zoek naar avontuur, schrik je niet van een technische uitdaging en zoek jij een omgeving waar jij als mens gezien wordt? Lees dan vooral door, als het jou wat lijkt dan zetten we een kop koffie (of iets anders 😉 ) voor je klaar om ons verhaal te vertellen en te horen wie jij bent. 

Marketing Coördinator

Ben jij energiek, creatief en weet jij zelfs van iets saais iets kleurrijks te maken? Wil jij betrokken zijn bij al onze on- en offline marketing & communicatie werkzaamheden? Solliciteer dan vandaag nog! Bekijk hieronder de vacature.

Accountmanager

Ga jij voor je klanten door het vuur, ben jij in staat om hun behoefte te vertalen naar praktische IT oplossingen en wil je werken in een leuk team. Ben jij proactief, out-going en op zoek naar een (nieuw) avontuur in een omgeving waar jij als mens wordt gezien? Bekijk dan de vacature.