Geef uw oude laptop een tweede leven

Bij Fastbyte geloven we in de kracht van technologie om levens te verbeteren. Daarom zamelen we oude laptops in voor het goede doel. Heb je een ongebruikte laptop die ergens stof ligt te verzamelen? Doneer deze dan aan ons en help ons om een positieve impact te maken.

Door je oude laptop te doneren, help je niet alleen om elektronisch afval te verminderen, maar geef je ook anderen de kans om toegang te krijgen tot de technologie die ze nodig hebben. Je donatie kan studenten ondersteunen in hun studie, werkzoekenden helpen bij het vinden van een baan, en gemeenschappen in nood van waardevolle middelen voorzien.

Wij zorgen ervoor dat elke ingezamelde laptop wordt opgeknapt en een nieuw thuis vindt waar hij echt nodig is. Sluit je aan bij onze missie om technologie toegankelijker te maken voor iedereen. Doneer vandaag nog je oude laptop en maak samen met Fastbyte een verschil!


De eerste laptop die is doorgeschoven naar het goede doel heeft zijn plek gevonden bij dagbesteding in Bemmel. Deze (bijzondere) foto is gemaakt door de jongen die hem ontvangen heeft en er enorm blij mee is.

Voor meer informatie over hoe je kunt doneren neem dan ontact met ons op. Bedankt voor uw steun!

LEES OOK:

Welke oplossingen biedt Fastbyte?

< Naar het kennisbank overzicht

Vond je dit interessant?

Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief, mis niks en ontvang speciale aanbiedingen plus de belangrijkste ICT nieuws, tips & tricks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.