• Een Slimme Werkplek voor het MKB

    Speciale Aanbieding Thuiswerkpakket

thuiswerkpakket

Fujitsu Thuiswerkpakket

Maak jouw medewerkers thuis in 1 klap een stuk productiever! Fujitsu heeft speciaal voor klanten en relaties van Fastbyte een Thuiswerkpakket samengesteld. 

Het pakket bestaat uit:

  • 24″ Monitor (DISPLAY B24-8 TS PRO)
  • Draadloos toetsenbord met draadloze muis (LX960 US)

Actieprijs: € 149,- (exclusief verzendkosten)

Deze bundel kan worden uitgebreid met een Fujitsu ESPRIMO Q558 of G558 mini PC met windows 10 Pro of een Fujitsu Lifebook (diverse modellen tussen de € 449,- en € 1199,-).  Informeer naar de specificaties en scherpe actieprijzen!

Leer hoe je jouw medewerkers of collega’s slim laat samenwerken volgens het Nieuwe Normaal 2.0: de wereld van werk na de Coronacrisis.

Werken jouw werknemers/collega’s nu wisselend thuis en op kantoor?

Wil je weten hoe je communicatie en productiviteit op peil houdt terwijl medewerkers op afstand werken?

Ben je benieuwd naar welke middelen je hierbij kunnen helpen?

Erik Zumbrink van Fastbyte en Ronald Bottenberg van Fujitsu nemen je mee in een aansprekend verhaal over de flexibele werkplek in combinatie met Microsoft Teams.

Blog: Thuiswerken in de 1,5 meter maatschappij

De coronacrisis zal ons werkende leven radicaal veranderen, waarbij thuiswerken een belangrijker onderdeel uitmaakt van onze werkcultuur. Lees in deze blog van Ronald Bottenberg  (spreker op het webinar) wat de voordelen hiervan zijn en waarom het ‘statische kantoor’ moet worden getransformeerd tot ‘flexibele werkplek’.

Fujitsusimme werkplek