Wie is WFS? (Worldwide Flight Services)

WFS is wereldwijd marktleider op het gebied van luchtvrachtlogistiek en de nummer 1 in vrachtafhandeling, met een wereldwijd netwerk van meer dan 164 locaties in meer dan 18 landen op vijf continenten. Wij leveren de beste, veilige en beveiligde vrachtdiensten, evenals passagiers-, platform- en bagagediensten op geselecteerde luchthavens.

In de WFS cultuur is een van de belangrijkste drijfveren het streven naar voortdurende verbetering. Zij geloven dat de sleutel tot duurzame operationele excellentie is, dat alle medewerkers de juiste mentaliteit hebben, om nieuwe manieren van werken, en de ontwikkeling van innovatieve technologieën te stimuleren.

Wie is Gerrit Haringa?

Gerrit Haringa  is sinds juli 2020 ICT Manager bij WFS Holland. Hij is vanaf 2000 werkzaam binnen de ICT wereld.Vanaf de start van de (kantoor) automatisering is hij betrokken geweest bij ICT vraagstukken. Het oplossen van de diverse ICT issues is een grote uitdaging voor hem waarbij vooral de gebruiker voorop dient te staan.

Na jaren voor diverse bedrijven gewerkt te hebben is hij ook een tijd werkzaam geweest als zelfstandige. Nu al weer ruim twee jaar voor WFS waarbij vooral de internationale samenwerking tussen de ICT afdeling hem erg aanspreekt.