Edwin_Klemann-tekent_bij_Fastbyte

Edwin Klemann maakt de overstap naar Fastbyte

Nieuwe aanwinst binnen Fastbyte

Vanaf 1 augustus verwelkomen wij Edwin Klemann in ons Fastbyte team. Op 1 augustus 2022 maakt Edwin officieel de overstap en tekent hij voor Fastbyte. Hij is 25 jaar partner geweest bij  Automatiserings & Adviesbureau P. v. Leeuwen. Deze organisatie richt zich nu op een andere doelgroep, waardoor Edwin heeft besloten om de overstap naar Fastbyte te maken.  Op basis van eerdere samenwerking en verschillende gesprekken de afgelopen periode hebben wij, en Edwin, vastgesteld dat onze werkwijze en servicecultuur goed aansluiten, wat bij Edwin de doorslag gaf om voor Fastbyte te kiezen. Met de overstap van Edwin zijn alle beheerklanten van Van Leeuwen meegekomen en maken zij nu onderdeel uit van de Fastbyte portefeuille.

Edwin’s expertise is op het gebied van Windows serverbeheer en uiteraard is hij daarnaast een kei in alle algemene beheertaken.

Edwin startte zijn carrière na de MTS elektrotechniek met succes af te ronden, waarbij zijn interesse al snel uitging richting ICT. Door continue bij te leren en zich te ontwikkelen, heeft hij zijn kennis en ervaring verbreedt en verdiept. Doordat hij jarenlang eigen ondernemer is geweest, kan hij zich als geen ander inleven in de problematiek waar andere ondernemers tegenaan lopen. Met deze mentaliteit is hij een enorme aanwinst voor het Fastbyte team.

 

Edwin_Klemann-schudt_hand_met_Chris_Franso