Acrobat Pro: meer dan alleen lezen van PDF’s

Standaard bij het openen van een PDF-bestand wordt de Reader van Adobe gebruikt. Het is de gratis, wereldwijde standaard voor het weergeven, afdrukken, ondertekenen, delen en annoteren van PDF’s. Het is de enige PDF-viewer die elk type PDF-inhoud kan openen en bewerken, inclusief formulieren en multimedia. Adobe Reader is geschikt voor gebruikers die alleen PDF-bestanden hoeven te openen en te lezen. Je kan je documenten dus niet bewerken en beveiligen.

Meer uit Adobe halen?

Adobe Acrobat Pro is voor professionals die geavanceerde tools nodig hebben voor het bewerken, maken en beveiligen van PDF’s. Adobe Acrobat biedt verschillende opties en functies aan. De opties zijn: Acrobat Standard voor teams, Acrobat Pro voor teams en Acrobat Pro voor ondernemingen. Hieronder beschrijven wij de verschillen tussen deze opties:

Acrobat Standard

Acrobat Standard voor teams heeft de volgende functies en kenmerken:
– Tekst en afbeeldingen bewerken en pagina’s herordenen en verwijderen in een PDF
– PDF’s converteren en exporteren naar Word, Excel en Powerpoint
– Documenten ondertekenen, vragen om handtekeningen en reacties volgen in real-time
– Integratie met bedrijfsapplicaties, inclusief Microsoft 365 en Sharepoint
– Licenties opnieuw toewijzen in de web gebaseerde Admin Console

Acrobat Pro voor Teams en Acrobat voor Ondernemingen

Acrobat Pro en Ondernemingen hebben alle Standard functionaliteiten, zoals die hierboven zijn beschreven. Daarnaast bieden deze opties nog extra functionaliteiten en kenmerken. Deze worden hieronder opgesomd:
– Redigeren om gevoelige, zichtbare informatie in PDF’s definitief te verwijderen
– Verzamel elektronische handtekeningen van iedereen die een webformulier invult
– Een logo toevoegen om je overeenkomsten van branding te voorzien en bestaande PDF-formulieren uploaden om direct webformulieren te maken
– Implementatie met licenties op naam op basis van Federated ID, Enterprise ID
– Toegang tot geavanceerde 24/7 technische ondersteuning

Adobe voor bedrijven

Adobe heeft naast Acrobat Standard, Pro en voor Ondernemingen, nog meer functionaliteiten voor bedrijven. Wij beschrijven de belangrijkste hieronder:
Creative Cloud. Adobe Creative Cloud biedt apps, webservices en resoruces voor al je creatieve projecten, zoals: fotografie, grafisch ontwerp, videobewerking, UX-ontwerp, tekenen en schilderen, social media en meer.
Document Cloud. Document Cloud zet handmatige documentprocessen om in efficiënte digitale processen. Door vooraf gebouwde integraties kun je beveiligd in alle apps werken, ongeacht op welk apparaat je werkt.
Acrobat Sign. Met de ondersteuning voor volledig digitale workflows van Acrobat Sign kan iedereen snel en gemakkelijk overeenkomsten maken, doorsturen en op rechtsgeldige wijze laten ondertekenen.
Adobe Stock. Adobe Stock geeft je de mogelijkheid om royaltyvrije stockfoto’s, -video’s, -sjablonen en meer te downloaden en te gebruiken.

Fastbyte helpt

Kortom, Acrobat Pro voor Teams biedt een scala aan voordelen, waaronder uitgebreide bewerkingsmogelijkheden, geavanceerde beveiliging en controle, verbeterde samenwerking en automatisering van taken. Het stelt je in staat om professioneel en effectief te werken met digitale documenten, wat resulteert in een hogere productiviteit en een beter beheer van documenten. Kom je er nog niet uit wat voor jouw organisatie de beste oplossing is? Fastbyte denkt graag mee, welke opties het best passen bij jouw organisatie.

LEES OOK:

Kies de beste productiviteitsoplossing voor jouw bedrijf

Hoe kunnen wij jou helpen?

< Naar het kennisbank overzicht

Vond je dit interessant?

Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief, mis niks en ontvang speciale aanbiedingen plus de belangrijkste ICT nieuws, tips & tricks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Acrobat Pro: meer dan alleen lezen van PDF’s