We hebben gewonnen! 🎉🥇

Fastbyte is SMB partner of the year 2022 🎉! We hebben de Fujitsu Channel Award gewonnen, in de categorie SMB Partner of the Year! Het is een eer om erkend te worden voor onze inzet en expertise in het ondersteunen van klein en middelgrote bedrijven met innovatieve ICT-oplossingen. Een geweldige prestatie van ons team! Samen met Fujitsu kijken we uit naar de toekomst en een succesvolle samenwerking.

Fujitsu Channel Kick-off

Dit werd tijdens de Fujitsu Channel Kick-off bekend gemaakt. Met als thema Artificial Intelligence, dat de laatste weken veel in het nieuws rond gaat, heeft Fujitsu een inspirerende dag georganiseerd. Tijdens deze dag blikt Fujitsu vooruit op het nieuwe jaar met als afsluiter de Fujitsu Channel Awards. Ieder jaar wordt de Select Partner Awards uitgereikt aan hun partners die in hun ogen de grootste bijdrage hebben geleverd. De awards zijn in verschillende categorieën ingedeeld, namelijk: Corporate reseller of the year, Distributor of the year, SMB Partner of the year, Infrastructure partner of the year en de Rising star of the year. Fastbyte was genomineerd voor SMB-partner of the year.

Impact maken

Als SMB partner zijn we samen met Fujitsu innoverend, door toegang te bieden tot hoogwaardige en aanpasbare oplossingen die bedoeld zijn om klanten te helpen. Ze vormen samen de basis van IT-oplossingen. Door toonaangevende tools, gespecialiseerde processen en bronnen van informatie biedt het ons samen een onderscheidend vermogen aan. Als partner wordt Fastbyte ondersteund en ontwikkeld met verschillende relaties, om haar IT-oplossingen te blijven verbeteren en innoveren.

Vond je dit interessant?

Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief, mis niks en ontvang speciale aanbiedingen plus de belangrijkste ICT nieuws, tips & tricks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.