Wachtwoord vergeten?

Toen we dit filmpje zagen moesten we wel even lachen. Maar het is eigenlijk helemaal niet om te lachen. Te veel mensen maken nog steeds wachtwoorden met hun naam, geboortedatum of het wachtwoord dat hun IT-afdeling hen ooit een keertje heeft gegeven.

Maar om dit probleem tegen te gaan gebruiken wij Keeper, dit is een online kluis waar je al je wachtwoorden voor je applicaties kan opslaan.  Keeper maakt het mogelijk om makkelijk wachtwoorden te genereren met bijvoorbeeld 20 karakters en tekens. Met de zelf ingevulde webpagina waar dan automatisch je gebruikersnaam en wachtwoorden voor je worden ingevuld. En voor het gemak is deze kluis online en via een app te gebruiken. Hiermee help je gebruikers om op een toegankelijke manier complexe en verschillende wachtwoorden te gebruiken, en hiermee de risico’s van inbreuk te verkleinen.

Dit is wat Keeper daar zelf over zegt:

Keeper beschermt uw wachtwoorden en geheimen met ultieme beveiliging, zichtbaarheid en controle.

Van datacenter tot kantoor, Keeper levert het ultieme op het gebied van beveiliging en voorkomen van cyberdreigingen voor ondernemingen. Bescherm de toegang tot apps, systemen, geheimen en IT-bronnen met zero-trust en zero-knowledge architectuur. Vereenvoudig en versterk audits en naleving terwijl u organisatie breed zichtbaarheid houdt, controle, gebeurtenissen logt en rapporteert.

Zichtbaarheid, beveiliging en controle

Keeper’s platform geeft beheerders de middelen om de toegang tot gegevens van hun organisatie af te stemmen op waarde en noodzaak van deze gegevens voor individuen en teams. Keeper gebruikt op rollen gebaseerde toegangscontrole (RBAC, Role Based Access Control) om toegang met minimale privileges te ondersteunen en volgt alle gebruikersactiviteiten van elke locatie en op elk apparaat.

Vond je dit interessant?

Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief, mis niks en ontvang speciale aanbiedingen plus de belangrijkste ICT nieuws, tips & tricks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.