Webinar: Wat is er voor nodig om jouw bedrijf te beschermen tegen digitale aanvallen?

Waarom zou ik mij beveiligen als ik toch geen doelwit ben? Waarom zou een cybercrimineel het op mijn organisatie gemunt hebben? Bij mij valt er niks te halen. Dit zijn veel vragen die worden gesteld door MKB ondernemers als gevraagd wordt hoe de cyberveiligheid binnen haar of zijn bedrijf geregeld is. 

Introductie

Voor het eerst is het MKB vaker doelwit dan het grootbedrijf en dit heeft voornamelijk te maken met de lage realisatie van de risico’s van een cyberaanval. Uit onderzoek blijkt namelijk dat de helft van de Nederlandse bedrijven haar basisbeveiliging niet op orde heeft. Hierbij kan je denken aan het hebben van een wachtwoordbeleid, het maken van back-ups en het gebruiken van multi-factor authenticatie (MFA).

Bij cyber security denken veel mensen alleen aan techniek. Maar wist je dat 95% van alle hacks en datalekken aan een menselijke fout zijn toe te wijzen? Het is dus belangrijk om de juiste combinatie te vinden tussen veilige processen en kennis en bewustzijn.

In dit webinar leggen we jou uit wat er voor nodig is om jouw bedrijf te beschermen tegen digitale aanvallen door de juiste combinatie te vinden tussen veilige processen en kennis en bewustzijn.

Wat wordt er besproken?

Perfect Day benaderd cyber security als het geheel van alle aspecten die invloed kunnen hebben op de digitale veiligheid van jouw bedrijf, jouw systemen, data en productieproces. Op basis van vijf pijlers wordt uitgelegd wat er voor nodig is om jouw bedrijf te beschermen tegen digitale aanvallen. Dit zijn de vijf pijlers:
– Medewerkers
– Techniek (IT & OT)
– Wetgeving AVG
– Noodprocessen
– Ketenveiligheid

Sprekers

Chris Franso
Directeur Fastbyte

Marc van Vliet
Cybersecurity expert Perfect Day

Ron van de Sande
Inside sales Perfect Day

Cybersecurity webinar

Vond je dit interessant?

Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief, mis niks en ontvang speciale aanbiedingen plus de belangrijkste ICT nieuws, tips & tricks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.