• Okta Identity Cloud

    De meest gebruiksvriendelijke en veilige toegangsoplossing tot alle applicaties en bedrijfssoftware

Okta Identity Cloud

Okta is het meest gebruiksvriendelijke en veiligste toegangsplatform voor alle applicaties en bedrijfssoftware. Met meer dan zesduizend applicatie integraties is de kans groot dat Okta al jouw applicaties ondersteunt. Hoe het werkt? Check de video hiernaast!

Single Sign-On (SSO)

De essentie van Single Sign-On: één keer inloggen is voldoende om direct toegang te krijgen tot alle applicaties waar de desbetreffende gebruiker recht op heeft. Geen telefoontjes meer naar de helpdesk om een vergeten wachtwoord, geen productiviteitsverlies bij medewerkers en vanuit security oogpunt; niet langer wachtwoorden op Post-IT briefjes op het beeldscherm.

Multifactor Authenticatie

Wachtwoorden; de meest populaire en meest gebruikte veiligheidsmaatregel, maar tegelijkertijd ook de meest kwetsbare. Een wachtwoord biedt niet voldoende zekerheid om de identiteit van iemand te verifiëren. Multifactor Authenticatie draait om het bewijzen van een identiteit door een combinatie van minimaal twee factoren.

Lifecycle Management

Met Lifecycle Management automatiseer je het verstrekken, wijzigen en intrekken van toegangsrechten voor alle interne en externe gebruikers en alle applicaties. Hiermee verhoog je de efficiency, versnel je de ingebruikname van nieuwe software, vermindert de werkdruk en reduceer je de kans op menselijke fouten.

Okta

Gecertifeerde Partner

Fastbyte is een gecertificeerd Okta partner. Bij ons krijg je een hoog niveau gecertificeerde Okta expertise met meer dan 5 jaar ervaring. In nauwe samenwerking denken we mee over de optimale inrichting van jouw Okta omgeving.

Okta Universal Directory: centraal beheer van alle gebruikers, applicaties, devices en API’s binnen jouw organisatie.