Wat is Microsoft Teams

Microsoft Teams is een online platform binnen Microsoft 365 waar samenwerken centraal staat en waarop alle communicatie samenkomt. Online vergaderen, bestanden delen, bellen en chatten; Microsoft Teams heeft alles in zich om de kwaliteit van samenwerken een serieuze boost te geven. Je kunt Microsoft Teams ook op alle mobiele apparaten installeren, zodat je ook onderweg met elkaar in contact bent.

Bellen via Microsoft Teams

Bellen via Teams is een logische vervolgstap als je al gebruik maakt van Microsoft 365. Met deze oplossing kan je via Teams bellen en gebeld worden. Ook vervang je hiermee de lokale telefooncentrale. Alle communicatie onder één paraplu, wel zo efficiënt!

In samenwerking met SoftApp-distribution hebben wij gekozen voor TheVoiceofO365, omdat dit platform als beste naar voren komt uit ons vergelijk én het voldoet aan de eisen van Microsoft.

Met de telefonie module van TheVoiceOfo365 in combinatie met Microsoft 365 & Teams bieden wij een tool om organisaties in één klap een stuk efficiënter te laten werken. En dit alles ook nog voor een vaste prijs per gebruiker per maand.

Start met Microsoft Teams

Steeds meer bedrijven en instanties ontdekken de voordelen van Teams, omdat dit platform medewerkers de ruimte biedt om efficiënter te communiceren en samen te werken aan bijvoorbeeld een project.

Wil jij ook gebruik gaan maken van Teams in jouw organisatie, maar weet je niet goed waar te beginnen? Download onze gratis handleiding en ga snel aan de slag!

Online Microsoft Teams consult (1e uur gratis!)

Wil je gaan starten met Teams, heb je vragen over Teams of wil je graag sparren over alle mogelijkheden die Teams te bieden heeft? Reserveer dan een Online Teams Consult (1e uur gratis!).

Uit eigen ervaring begrijpen wij als geen ander dat starten met Teams of Teams optimaal inzetten geen gemakkelijke klus is. Wij helpen graag, zodat jij niet de fouten hoeft te maken die wij al hebben gemaakt ;-).

Meest gestelde vragen

Er bestaat een gratis versie van Microsoft Teams, maar wij adviseren om een Microsoft 365 licentie af te nemen met daarin Microsoft Teams. Het voordeel hiervan is namelijk dat je ook de Office-software (Word, Excel en Powerpoint) kunt integreren met het chatprogramma. En dat is wel zo handig, want juist die integratie met andere Microsoft-technologie maakt Teams zo’n ontzettend handige tool.

Wil je toch Teams los van Microsoft 365 gebruiken: https://www.microsoft.com/nl-nl/microsoft-365/microsoft-teams/download-app