Doe het Fastbyte Windows 11 Readiness Assessment

Windows 11 Readiness Assessment van Fastbyte

Is mijn pc of laptop geschikt om Windows 11 te installeren?

Hier heb je al iets kunnen lezen over de voordelen van het overstappen naar Windows 11, maar kun je dit ‘zomaar’ doen? Loop je risico op dataverlies of dat bepaalde apps of andere software niet meer werken doordat je nu Windows 11 gebruikt? Fastbyte heeft hiervoor de Windows Readiness Assessment ontwikkeld.

De Microsoft PC Health Check app

Microsoft heeft zelf een speciale PC Health Check-app voor de overstap naar Windows 11 in het leven geroepen.  Met deze app kun je op eenvoudige wijze bekijken of je huidige laptop of pc goed genoeg is om over te gaan op Windows 11.  (Let op: deze check kijkt alleen of de hardware het aan kan om Windows 11 te gebruiken) Verder is het van belang om te controleren of alle applicaties nog steeds werken wanneer je overgaat naar Windows 11. Fastbyte heeft hiervoor een Windows 11 Readiness Assessment ontwikkeld.

Met de tool van Microsoft kan je kijken of jouw hardware (werkplek) geschikt is voor Windows 11, maar dat zegt nog niets over de software die je gebruikt. Je wilt natuurlijk niet dat je straks een mooie Windows 11 werkplek hebt, maar dat je applicaties het niet meer doen en je niet meer je werk kunt doen.

Veilig overstappen naar Windows 11 met het Fastbyte Windows 11 Readiness Assessment

Daarom heeft Fastbyte als aanvulling op de standaard tools een complete Windows 11 Readiness Assessment ontwikkeld, waarbij wij ook kijken naar de software die je gebruikt en hoe je deze gebruikt. Hiervoor doen wij niet een enkele momentopname, maar zullen wij een periode alle werkplekken in jouw organisatie monitoren. Je krijgt hierbij een compleet beeld of jouw organisatie veilig de overstap kan maken of dat er nog zaken zijn waar je rekening mee moet houden.

Fastbyte biedt maatwerk ICT oplossingen, ook voor de overstap naar Windows 11.

Meer informatie

Meer informatie nodig over de Readiness Assessment? Wij geven je graag een persoonlijk advies.

Een goed geregelde digitale werkplek, wel zo fijn!

Wil jij ook een goed geregelde digitale werkplekken voor jou en jouw werknemers? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Vond je dit interessant?

Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief, mis niks en ontvang speciale aanbiedingen plus de belangrijkste ICT nieuws, tips & tricks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.