Gratis WiFi advies op maat!

We mogen nog niet fulltime terug naar het kantoor. Maar het is goed om alvast na te denken over hoe je jouw WiFi beter kunt inrichten op kantoor. Het WiFi netwerk was namelijk voor het thuiswerken mogelijk voldoende, echter zijn de eisen aan het draadloze netwerk nu veranderd. Het upgraden van het Wifi netwerk is daarbij een makkelijk stap om dit op te vangen. Denk hierbij aan het upgraden van de Access Point, plaatsing van extra Access Points en/of het toekennen van reguleerbare draadloze netwerken door middel van Quality of Service of meerdere SSID’s. Nu is het moment om hierover na te denken voordat de werknemers weer naar kantoor komen en het WiFi netwerk overbelasten.
Wil je weten hoe je jouw netwerk kunt upgraden? Wij bieden nu kosteloos advies op maat, het enige dat je hoeft te doen is de volgende gegevens aan te leveren.

  • Aantal medewerkers
  • Bouwtekening van het kantoor, meerdere verdiepingen is mogelijk
  • Afmetingen op deze tekening
  • Verwacht gebruik van het Wifi netwerk: Laag – Medium – Hoog

Laag: Basis webgebruik + Email
Medium: Bovenstaande + standaard bellen/video
Hoog: Bovenstaande + HD Video + Grote bestanden verzenden + Data back-up Je ontvangt van ons dan een tekening met het benodigd aantal Acces Points, de verwachte dekking en bereik en een kostenindicatie om dit in te richten.  Wil jij kosteloos Wifi advies op maat? Neem dan nu contact met ons op en voeg de benodigde gegevens toe. Wij nemen dan vliegensvlug contact met je op.

Vond je dit interessant?

Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief, mis niks en ontvang speciale aanbiedingen plus de belangrijkste ICT nieuws, tips & tricks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

gratis wifi scan