Wat is er voor nodig om jouw bedrijf te beschermen tegen digitale aanvallen?

Waarom zou ik mij beveiligen als ik toch geen doelwit ben? Waarom zou een cybercrimineel het op mijn organisatie gemunt hebben? Bij mij valt er niks te halen. Dit zijn veel vragen die worden gesteld door MKB ondernemers als gevraagd wordt hoe de cyberveiligheid binnen haar of zijn bedrijf geregeld is.

Voor het eerst is het MKB vaker doelwit dan het grootbedrijf en dit heeft voornamelijk te maken met de lage realisatie van de risico’s van een cyberaanval. Uit onderzoek blijkt namelijk dat de helft van de Nederlandse bedrijven haar basisbeveiliging niet op orde heeft. Hierbij kan je denken aan het hebben van een wachtwoordbeleid, het maken van back-ups en het gebruiken van multi-factor authenticatie (MFA).

Bij cyber security denken veel mensen alleen aan techniek. Maar wist je dat 95% van alle hacks en datalekken aan een menselijke fout zijn toe te wijzen? Het is dus belangrijk om de juiste combinatie te vinden tussen veilige processen en kennis en bewustzijn.

In dit webinar leggen we jou uit wat er voor nodig is om jouw bedrijf te beschermen tegen digitale aanvallen door de juiste combinatie te vinden tussen veilige processen en kennis en bewustzijn. De volgende punten worden besproken:
– Ontwikkelingen en cyberaanvallen in de praktijk
– Basismaatregelen die je zélf vandaag nog kan toepassen
– Cyberaanvallen van binnen en buitenaf
– Oorzaken van cyberincidenten
– Gevolgen van een hack
– Een 0-meting en cybersecurity audit

Sprekers:
– Chris Franso (Directeur Fastbyte)
– Marc van Vliet (Cybersecurity expert Perfect Day)
– Ron van de Sande (Inside Sales Perfect Day)

Bekijk hieronder de opname

Socialmedia_webinar_FB_PD2