Wi-Fi + Uw Bedrijf = Eindeloze Mogelijkheden.

Wi-Fi + Uw Bedrijf = Eindeloze Mogelijkheden.

Technologie heeft de manier veranderd waarop iedereen zaken doet. Organisaties van elke omvang en in alle sectoren worden geconfronteerd met een toenemende druk van klanten, leveranciers en zelfs werknemers om veilige en snelle draadloze toegang te bieden. Wi-Fi is een noodzaak geworden.

Hoewel je bedrijf misschien klein is, moet je toch groot denken. Een goede wifi-beveiliging is essentieel voor iedereen, vooral voor een klein bedrijf. Door vandaag op een weloverwogen, doordachte manier naar een wifi-oplossing te kijken, voorkom je dat je overhaast een beslissing neemt waar je uiteindelijk spijt van krijgt.

Een goede wifi-oplossing kan je organisatie productiever maken en je geld besparen, dus kies verstandig!

Uitdagingen van eigenaren van kleine bedrijven

Concurreren met grote bedrijven

Bedrijven waarmee je concurreert, hebben vaak diepe zakken en kennen de technologie. Laat je hierdoor zeker niet afschrikken! Het grootste voordeel dat je als kleine tot middelgrote onderneming (MKB) hebt, is wendbaar/behendig/snel zijn en daarmee beter gepositioneerd te zijn om een zeer persoonlijke gastervaring aan te bieden. Je hebt de mogelijkheid om rechtstreeks met je gasten in contact te komen via je gasten Wifi netwerk. Een gasten WiFi-oplossingen aanbieden kan tegenwoordig een krachtige marketing en engagement tools zijn zodat je je gasten en of klanten kunt bereiken met boeiende video’s en enquêtes, gerichte promoties en nog veel meer

Je kunt er dus op vertrouwen dat jouw werkplek veilig is met deze oplossingen. Wil je toch wat meer informatie hoe dit precies in zijn werk gaat, lees dan hieronder verder. WatchGuard biedt de volgende mogelijkheden.

Beveiliging 

Het is logisch dat beveiliging één van de belangrijkste prioriteiten is. Volgens Small Business Trends richten 43% van de cyberaanvallen zich op het MKB omdat enkele van de kleinste bedrijven de meest gewilde persoonlijk gegevens bevatten van hun klanten.

WiFi Access points bieden tegenwoordig een ingebouwd inbraakpreventiesysteem om ervoor te zorgen dat je de bescherming krijgt die je nodig hebt om je eigen WiFi netwerk nog beter te beveiligen.

Klanten 24/7 bedienen

Tegenwoordig is het leven van mensen nog meer verankerd in technologie en worden de verwachtingen op het gebied van draadloze communicatie alleen maar groter.

Elke keer dat jouw klanten nieuwe technologieën of diensten proberen, zullen hun behoeften en verwachtingen alleen maar groter worden, en is het jouw taak om bij te blijven. Wanneer mensen hun online bestelling dezelfde dag nog kunnen laten bezorgen, waarom zou WiFi dan niet net zo snel kunnen zijn?

Concurrerend blijven met WiFi

Als je tegenwoordig om je heen kijkt, of het nu een ziekenhuis, een hotel of een magazijn is, zal je steeds meer draadloze apparaten zoals tablets, smartphones, enz. zien. In een magazijn pakjes scannen met draadloze scanners, patiënt waarden noteren in ziekenhuis, je binnenkomst registreren op een digitaal zuil worden tegenwoordig via een mobiel apparaat uitgevoerd waardoor alles via WiFi word gedaan.

Hierdoor zijn oplossingen zoals het aanbieden van WiFi toegangspunten tegenwoordig een waardevolle functie geworden, niet alleen voor jou eigen bedrijf, maar ook voor die van jou klanten.

Wil je meer informatie over onze WiFi oplossingen neem dan contact met ons op.

Fastbyte helpt

Duizelt het je na het lezen van dit blog? Fastbyte maakt ICT behapbaar, zodat jij je kan concentreren op waar jij sterk in bent. Wij bieden verschillende oplossingen, waarbij wij jouw volledige IT beheer voor onze rekening kunnen nemen, een deel hiervan, of alleen enkele cybersecurity maatregelen kunnen instellen zodat jij veilig kan werken. Wel zo fijn! Neem vooral eens vrijblijvend contact met ons op om te zien wat we voor jou kunnen doen.

Vond je dit interessant?

Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief, mis niks en ontvang speciale aanbiedingen plus de belangrijkste ICT nieuws, tips & tricks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wi-Fi + Uw Bedrijf = Eindeloze Mogelijkheden