Webinar Email Security Fastbyte en Barracuda

🕐 45 minuten kijken

Tijdens dit webinar leer je alles over huidige emailbedreigingen en hoe jouw organisatie hier tegen te beschermen.

Bekijk het webinar op YouTube.

Onze digitale samenleving biedt veel mogelijkheden, maar brengt ook de nodige risico’s met zich mee. Een veilige ICT omgeving is belangrijker dan ooit. Jij wilt natuurlijk niet dat jouw data op straat komt te liggen of dat jouw bedrijf wordt gegijzeld met ransomware. Naast operationele onrust en omzetverlies kan dit ook zorgen voor grote reputatieschade.

Email is nog steeds een van de meest gebruikte methodes die cybercriminelen gebruiken om jouw bedrijf te ontregelen.

Phishing, gijzelsoftware (ransomware), CEO-fraude, email-hijacking en social engineering zijn hierbij een aantal kernwoorden die je ook veel in de media terugleest.

Laat je door Nico Bosschaert, werkzaam bij email beveiligingsspecialist Barracuda Networks op de hoogte brengen over de courante cyber bedreigingen. Natuurlijk vertelt hij ook hoe je je hiertegen kunt wapenen met state-of-the art oplossingen en tactieken. Barracuda is dit jaar door Dutch IT Channel uitgeroepen tot ‘meest innovatieve software’ producent van 2019!

Fastbyte is specialist op het gebied van de producten van Barracuda. Wil je meer weten hoe je deze ter bescherming van jouw organisatie in kan zetten? Neem contact op met ons team: 030-6000 600 of via ons contactformulier.

< Naar het kennisbank overzicht

Vond je dit interessant?

Abonneer je nu op de ‘Fastbyte Update’ en ontvang maandelijks relevante ICT informatie en tips uit de praktijk via email. Mis dit niet!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *