Fastbyte is Microsoft Solutions Partner Modern Work

Fastbyte is Microsoft Solutions Partner voor Modern Work! Als oplossingspartner voor het moderne werken, hebben wij een brede mogelijkheid aangetoond om klanten te helpen de productiviteit te verhogen en de overstap naar hybride werken te maken met Microsoft 365. En daar zijn wij trots op! Wat onze aanpak is? Lees snel verder.

De toekomst is hybride werken

Ieder werkgever wil een goed werkende en beveiligde thuiswerkomgeving. Aan de ene kant wil je het jouw medewerkers zo makkelijk mogelijk maken om in te loggen, en aan de andere kant wil je voor jouw bedrijfsveiligheid inzien wie toegang heeft tot wat, waar en hoe. Vooral nu de cyberdreigingen de overhand nemen, terwijl we meer naar een hybride werkomgeving gaan. Dit is een uitdaging waar veel MKB-bedrijven mee te maken hebben. Daarom bieden wij als ICT-beheerder oplossingen op maat aan om veilig hybride werken mogelijk te maken. Het gaat om het vinden van balans tussen security en bedrijfsflexibiliteit met in het achterhoofd de belangen van jouw medewerkers.

Onze aanpak

Omarm hybride werken als de toekomst van jouw bedrijfsvoering en benut de flexibiliteit en productiviteit die het biedt om talent te behouden en bedrijfsresultaten te maximaliseren.

Ingericht op de behoefte van jouw medewerkers

Momenteel zijn er vier generaties op de werkvloer. Deze zijn weer te onderverdelen in twee verschillende soorten behoeften. Dit is waar een flexibele werkplekervaring een oplossing biedt voor alle generaties en hun wisselende behoeften. Het is een soort bring your own device principe, dat veilig locatie onafhankelijk werken mogelijk maakt.

Waakzaamheid voor jouw hele digitale bedrijfsvoering

Fastbyte geeft je een totaaloverzicht van jouw bedrijfsvoering. Dankzij de ingebouwde artificial intelligence is de bedreigingsdetectie, monitoring, preventie en respons een stuk slimmer, sneller en geautomatiseerd.

Identiteit en toegangsbeheer

Dankzij Single Sign On zijn de identiteiten van al je apps met elkaar verbonden. Dit zorgt voor een sterke authenticatie om het stelen van jouw identiteit en logingegevens te voorkomen. Daarnaast zorgen wij met access management ervoor dat alleen de juiste mensen toegang hebben tot bepaalde bestanden.

Mogelijkheden voor apparaatbeheer

Hoewel veel medewerkers hun werklaptop meenemen om thuis te werken, zal je bedrijf waarschijnlijk toch worden geconfronteerd met een toename in het gebruik van persoonlijke apparaten voor toegang tot bedrijfsgegevens. Met een combinatie van access management en MFA kunnen wij jouw bedrijfsgegevens in goedgekeurde apps op persoonlijke apparaten beheren en beveiligen. Daarnaast voeren wij op afstand de nieuwste updates voor jou uit.

Veilige toegang tot jouw apps

De meeste bedrijven maken gebruik van een groot aantal bedrijfskritieke apps die niet toegankelijk zijn buiten het bedrijfsnetwerk. Fastbyte biedt een lichtgewicht toegangsoplossing waarmee je toegang krijgt tot jouw apps op kantoor, zonder dat er uitgebreide toegang tot jouw netwerk tot stand wordt gebracht.

Bedrijfscontinuïteit

Als het gaat om cloud, back-up en herstel van data, is het erg belangrijk om goed voorbereid te zijn op potentiële rampen om je bedrijf draaiende te houden. Het is niet alleen cruciaal om een betrouwbare hersteloplossing te hebben, maar ook om deze te testen. Wij bieden back-up oplossingen die zorgen dat al jouw back-ups automatisch worden opgeslagen in een betrouwbare omgeving en vliegensvlug terug te halen is. Met bedrijfscontinuïteit zorg je ervoor dat je weer up and running bent en blijft na het geval van een calamiteit of tegenvaller.

Fastbyte helpt

Duizelt het je na het lezen van dit blog? Fastbyte maakt ICT behapbaar, zodat jij je kan concentreren op waar jij sterk in bent. Wij bieden verschillende oplossingen, waarbij wij jouw volledige IT beheer voor onze rekening kunnen nemen, een deel hiervan, of alleen enkele cybersecurity maatregelen kunnen instellen zodat jij veilig kan werken. Wel zo fijn! Neem vooral eens vrijblijvend contact met ons op om te zien wat we voor jou kunnen doen.

LEES OOK:

Bekijk hier onze IT-oplossingen

Van een back-up oplossing naar bedrijfscontinuïteit

< Naar het kennisbank overzicht

Fastbyte is Microsoft Solutions Partner Modern Work

Vond je dit interessant?

Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief, mis niks en ontvang speciale aanbiedingen plus de belangrijkste ICT nieuws, tips & tricks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.